Mathias Westphal

Programansvarig och kursansvarig Strategy & Culture

Jag heter Mathias och har över 15-års erfarenhet av varumärkesarbete på global nivå av ledande varumärken, innovation och digital transformation. Jag har även erfarenhet från att utveckla helt nya bolag, produkter och varumärken.

Senast kommer jag från Absolut där jag arbetade som Global Vice President på Growth, ett innovations- och affärsutvecklingsteam som hade ansvar för att utveckla nya produkter och tjänster, nya affärsmodeller och driva den digitala transformationen. Dessförinnan var jag global marknadsdirektör för Absolut, Malibu och Kahlúa.

2016 grundade jag eget konsultbolag som hjälper klienter med förändringsledarskap, och affärsutveckling med fokus på marknadsföring och innovation.

Petronella Turesson

Kursansvarig Digital Growth Tools

Jag heter Petronella och har mångårig erfarenhet av att hjälpa en bredd av stora och välkända bolag som är verksamma inom olika branscher att bli mer snabbfotade och effektiva i sin digitala marknadsföring. Parallellt med det arbetar jag även som rådgivare mot snabbväxande startups som vill hitta sätt att arbeta mer metodiskt och strukturerat.

Jag är en flitig föreläsare inom digital kommunikation och innovation, och är drivande i utformningen av kurser och heltidsprogram på både Berghs School of Communication och Hyper Island.

Min expertis ligger i att översätta strategier och visioner till taktiskt genomförande med hjälp av handgripliga verktyg. Till vardags arbetar jag som strateg och affärsutvecklare på digitalbyrån Fröjd.

Fredrik Heghammar

Kursansvarig Rapid Innovation

Jag heter Fredrik. Jag började min karriär som jetmotormekaniker, men ändrade sedan riktning i mitten av 90-talet då jag började arbeta inom digital produktion på bl a Framfab, Abel & Baker och Perfect Fools.

Under senare år har jag arbetat i New York på Google Creative Lab och Anomaly NYC. Jag har tidigare även varit programansvarig på Berghs School of Communication för Art Director & Copywriter.

Idag arbetar jag på rapid prototyping-byrån Another Tomorrow som jag tillsammans med Joe Coppard grundade 2015.

Elia Mörling

Kursansvarig Growth Engineering

Jag heter Elia och är VD och grundare av den öppna innovationsplattformen Idea Hunt. Jag har även varit med och grundat olika startups inom e-lärande, VR, wearables och SAAS. Jag är kursansvarig för Growth Hacking på Berghs School of Communication och är workshop-facilitator på Hyper Island och Stockholm School of Entrepreneurs.

Min främsta expertis ligger inom digital marknadsföring, growth engineering och tribal marknadsföring. Tidigare har jag arbetat med större annonsnätverk som Lowe, Grey och Publicis, likväl som globala varumärken som SAAB, Volvo, Nokia, Chrysler och Ericsson.

Jag är känd för att kombinera det senaste inom teknik, beteendevetenskap, psykologi och marknadsföring för att skapa produkter som sprider sig av egen drivkraft.